Konfekt

Vi er klare, er du?

Vi vet hvordan det er. Du har brukt standard emballasje i en god stund nå, men føler deg endelig klar for å selge dine godsaker med egne farger, ditt logo og dine tekster?  Vi heier på deg! Få kunden til å tenke på nettopp dere hver gang de tar en bit av deres produkter. Med eget design har dere muligheten til å sende et smakfullt budskap til deres kunder og potensielle nye kunder for en rimelig penge! Velg å presentere din bedrift på en smakfull måte med attraktive konfektesker.

Vi spesialtilpasser din emballasje

Ønsker du logotrykk på emballasjen, eller er du på jakt etter en helt spesiell eske? Da kan vi hjelpe deg. Vi spesialtilpasser emballasjen din akkurat slik du vil ha den i forhold til størrelse, form, helt ned til hvilken type råmateriale du vil at din eske skal produseres av. Vi leverer også emballasje med ønsket trykk av logo, symboler eller andre budskap. Sett ditt eget særpreg på hver pakke du sender.

Vi ordner alt for deg

Du vil motta et uforpliktende tilbud på din forespørsel. Dine varer blir levert etter godkjent korrektur, avhengig av hvilket produkt du har bestilt.

Du får spesialtilpasset trykk på en mengde emballasje: Esker, postesker, omslag, posthylser, tape, etiketter, konvolutter og poser. Vi ordner også spesialtilpasset trykk på mindre bestillinger for deg som ikke trenger så mye emballasje i begynnelsen.

Nettbutikk

Fortvil ikkeNettbutikken vår kan også tilby mange standard konfektesker vi kan prege med deres logo,etiketter og silkebånd. Ta gjerne kontakt på kundeservice@paperfun.no

 

Lykke til