Om oss

Norskt firma

Vi er et norsk firma som hjelper konditorier, bakerier og andre firmaer med å finne riktig emballasje til deres produkter. Vi er spesialister på esker til makroner og konfekt, men vi kan hjelpe til med det meste når det kommer til emballasje. Paperfun størst i Norge på emballasje for makron og konfekt. Med god erfaring tilbyr vi det største sortimentet av emballasjeprodukter til europeiske kunder.

Høyeste kvalitet til lavest mulig pris.

En fin sjokolade eller en makron skal formidle en følelse av luksus – uavhengig av om det er en spesiell anledning eller bare en vanlig ukedag. Dette forstår vi i Paperfun.

Vi har eksklusivitetsavtaler med våre leverandører og stiller høye krav til dem i form av kvalitet, matsikkerhet, leveringsdyktighet og evne til å tilby økologiske produkter. Våre utviklingsavdelinger gjør, i samarbeide med en rekke ledende europeisk produsenter, PaperFun til en spennende samarbeidspartner.

Vi er med hele løpet – fra tanke til ferdig produkt.

Utvalg

Vi er opptatt av innovasjon og utvikling, og utvider stadig vårt standardsortiment med nye produkter. Du kan stole på at vi alltid vil tilby markedets ferskeste nyheter innen emballasje.

Erfaring

Paperfun Emballasje AS har kunder i alle bransjer. Fra store multi-nasjonale konsern til enkelt-mannsforetak og bedrifter i oppstartsfasen – med vår erfaring kan vi yte den beste servicen til deg som kunde, uansett hvilken bransje eller virksomhet du representerer. Vi tilbyr skreddersydd service til alle våre kunder.

Fleksibilitet

Vi i Paperfun Emballasje AS ønsker at det skal være enkelt for deg å legge inn din bestilling. Enten du foretrekker å bruke epost, bestille online eller ringe inn din bestilling, kan du gjøre det hos oss. Du kan også be om å få besøk av en av våre emballasjeeksperter for råd om emballasje som passer akkurat deg og din bedrift.

Kontakt oss gjerne på: kundeservice@paperfun.no